Razer Blade (2017)

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor Razer Blade (2017). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het keyboard zeer maar velen zijn minder positief over de energie besparing. Het scherm is ook indrukwekkend.

prestaties, draagbaarheid, scherm, beeldkwaliteit, keyboard

prijs, energie besparing

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Razer Blade (2017) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : J. Simon Leitner (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Razer Blade 2017 (GTX 1060, 7700HQ, Full-HD) Laptop

 

Ik ben wat ik ben. De Razer Blade combineert uitstekende prestaties met prima mobiliteit en een gezonde dosis design. Het resultaat is een aantrekkelijke notebook die minder dan 2 kg weegt en dunner is dan 20 mm. De prijs valt echter moeilijk te slikken.

stevige aluminium behuizing en bouwkwaliteit ; dun met elegant uiterlijk ; Chroma-toetsenbord met talrijke opties ; prima Wi-Fi-prestaties ; ontspiegeld IPS-scherm ; Thunderbolt 3 + HDMI 2.0 ; erg goede batterijduur

gevoelig voor vingerafdrukken ; erg luid onder belasting ; geen SD-kaartlezer

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.Er bestaan snellere en goedkopere gaming-laptops, maar geen van de concurrenten ziet er zo sexy uit als de Razer Blade.

Apr 2017