HP Spectre x360 (13.3 inch, 2016)

alaTest heeft 359 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Spectre x360 (13.3 inch, 2016). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afmetingen zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De batterij is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, vormgeving, prestaties, batterij, afmetingen

geluidskwaliteit, scherm

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Spectre x360 (13.3 inch, 2016) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 359 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 51 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (302)

Expert review door : Allen Ngo (notebookcheck.nl)

Kort testrapport HP Spectre x360 13 w023dx Convertible

 

De beste Spectre convertible to nu toe. De 13-inch Spectre x360-serie is compleet hernieuwd met onder meer Kaby Lake en de resultaten zijn niets minder dan indrukwekkend.

kleine afmetingen; aantrekkelijk design; 2x USB Type-C met Thunderbolt 3; relatief toegankelijke componenten; lichtgewicht en draagbaar; lange batterijlevensduur; snelle NVMe SSD; breed touchpad; rigide behuizing

geen vingerafdrukscanner, Kensington Lock of SmartCard-lezer; voor kalibratie onnauwkeurige grijstinten en kleuren; geen hogere beeldschermresoluties dan 1080p; systeemventilatoren bijna altijd actief; geen SD-kaartlezer, mDP- of HDMI-poort; oneven...

De Spectre x360 13 is krachtig genoeg om een multimedia notebook te zijn, terwijl het lichtgewicht en draagbaar genoeg is om dienst te doen als Windows tablet. Het nieuwe kleinere ontwerp laat dit convertible het beste van beide werelden bieden, meer...

Okt 2016

Consumenten review (tweakers.net)

HP Spectre 13-w010nd x360 review door marcmeide

 

Bouwkwaliteit ; Design ; Toetsenbord ; Thunderbolt 3 ; Speakers ; Accesoires

Fangeluid bij zware load ; Info over accesoires ; Scharnier niet 100% recht ; HP Bloatware

Dit is de eerste keer dat ik een premium 13" gekocht heb, dit is zeker niet de goedkoopste laptop, maar wow deze laptop is echt heerlijk. Zie ook de uitgebreidere review

Mei 2017

Consumenten review (tweakers.net)

HP Spectre x360-4031nd

 

Ik heb hem nu sinds een jaar. Het is de beste computer die ik ooit heb gekocht.

Stevige metalen behuizing ; Mooi design ; Voldoende poorten (video en USB ; Lange accuduur ; Touchscreen ; Performance

Klep ietwat lastig te openen ; Toetsenbord kwetsbaar in tablet-stand

Jun 2016

Consumenten review (tweakers.net)

HP Spectre x360-4040nd

 

De Spectre x360 is niet zomaar een laptop. En dat zeg ik niet omdat je hem kan dubbelvouwen. Nee, dit heeft hij te danken aan zijn uitstekende prestaties, verbluffende looks, mooie details, fijne toetsenbord en gigantische mousepad. En nog meer dingen,...

Premium design ; Toetsenbord typt fijn ; Fijne mousepad ; Touchscreen ; Metalen behuizing ; 360-functionaliteit ; Ventilator is nog steeds vrij stil als hij op z'n hardst draait ; Grote specs in een klein apparaat

Metalen behuizing zorgt helaas voor meer gewicht ; Geen anti-glare scherm door touchscreen ; i7 + metalen behuizing + hele zware taken = soms warm

Jan 2016

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Slechte service HP bij defecte Spectre x360

 

RWVuIGhlbGUgbW9vaWUgbGFwdG9wIG1hYXIgZGF0IG1hZyBvb2sgd2VsIHZvb3IgZGl0IGJlZHJhZy4gSGVsYWFzIGt3YW0gaWsgZXIgbmEgMyBtbmQgYWNodGVyIGRhdCBkZSBncmFmaXNjaGUga2FhcnQgaGFwZXJkZSBiaWogaGV0IGdlYnJ1aWsgdmFuIG9mZmljZS4gTmEgZWVuIHdlZWsgYWFuIGRlIHRlbGVmb29uIGdlemV0ZW4gdGUgaGViYmVuIGVuIG1idiBlZW4gbWVkZXdlcmtlciBhbGxlIHJlc2V0cyB0ZSBoZWJiZW4gZ2VkYWFuLi4u

TW9vaSBvbnR3ZXJwIDsgSGFuZGlnIGZsaXAtb3ZlciB0b3VjaHNjcmVlbg==

U2xlY2h0ZSBrd2FsaXRlaXQgOyBTbGVjaHRlIHNlcnZpY2UgdmFuIEhQIDsgR2VlbiBuaWV1dyBhcHBhcmFhdCBiaWogZGVmZWN0

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Strakke Macbook lookalike, slechte bouwkwaliteit scherm”

 

Stijlvolle en dunne macbook lookalike. De touchscreen is handig en zeker i.c.m. het omklapbare scherm. Hierdoor kun je hem goed gebruiken voor presentaties in kleinere gezelschappen. In vergelijking tot een macbook vind ik de touchpad duidelijk minder...

Dun ; Touchscreen

Bouwkwaliteit scherm ; Touchpad

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Pas een paar dagen in bezit maar tot nog toe erg tevreden.”

 

Snelle en gebruiksvriendelijke laptop.

Snel ; Strak ; Gebruiksvriendelijk

Let op, geen CDROM lade dus software online downloaden

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie en fijne laptop”

 

Ff wennen, maar werkt prima

Aug 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima apparaat”

 

gemakkelijk te bedienen, ondanks het kleine formaat een goed toetsenbord wat heel gemakkelijk typt

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Ik heb jarenlang een HP Folio 13 Ultrabook gebruikt. Een heel fijn apparaat dat zijn gelijke niet kende. Totdat ik deze Spectre binnenkreeg. Robuust, degelijk en geeft voldoende vertrouwen om weer jarenlang vooruit te kunnen.

Robuuste scharnieren ; Dun en licht ; Snelle starter ; Inclusief USB-C ethernetadapter! ; Handige HP setup

Enigzins spiegelend scherm ; Als je hard typt, danst het scherm een beetje

Jul 2017