Toshiba Portege X30-D (PT274U-01N001)

alaTest heeft 5 reviews verzameld en geanalyseerd voor Toshiba Portege X30-D (PT274U-01N001). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prestaties. Het scherm is ook indrukwekkend.

scherm, vormgeving, draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

prestaties

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Toshiba Portege X30-D (PT274U-01N001) een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Zie alle Toshiba Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 5 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (100% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Sam Medley (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Toshiba Portégé X30 (i7-7600U, 256 GB) Laptop

 

Lichtgewicht kampioen? De Toshiba Portégé X10 beschikt over een groot aantal features in een van de lichtste behuizingen die momenteel beschikbaar zijn. Kan de X30 concurreren met andere dun-en-licht kampioenen, of zal deze knockout geslagen worden?

prachtig ontwerp ; premium materialen ; stevige behuizing (uitgezonderd beeldscherm) ; ongelooflijk dun en licht ; kleurechtheid beeldscherm ; snelle vingeafdruk- en iris-scanners ; 2x Thunderbolt 3 ; werkt relatief koel

beeldscherm wiebelt makkelijk ; vingerafdruk-magneet ; teleurstellende CPU prestaties

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Al met al is de Toshiba Portégé X30 een uitstekend notebook voor mobiele gebruikers en zakelijk gebruik waarbij veel gereisd wordt. De goede plaatsing...

Jul 2017