Amazon Fire TV 4K (2nd gen. 2015)

alaTest heeft 3201 reviews verzameld en geanalyseerd voor Amazon Fire TV 4K (2nd gen. 2015). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de video. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

video

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Amazon Fire TV 4K (2nd gen. 2015) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 3201 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3200)

Consumenten review (tweakers.net)

Amazon Fire TV 2nd Generation 4K Ultra HD 8GB review door Dial_Up

 

Amazon Prime en Apps ; Spotify casting ; YouTube en Kodi in HD

UK stopcontact

De Amazon Fire TV is een snelle mediaplayer, die samen met Amazon Prime via de Android basis veel mogelijkheden laat aan tweakers. De Amzon apps zijn talrijk, en laat de box het loaden van Kodi toe. De Amazon Prime uitrol gebeurde helaas nog niet voor...

Apr 2017

Vergelijk de prijzen voor Amazon Fire TV 4K (2nd gen. 2015)

Geen prijzen voor dit product