Apple TV (1st Gen, 2007)

alaTest heeft 1083 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple TV (1st Gen, 2007). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. De video is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afmetingen, video

betrouwbaarheid, connectiviteit

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 78/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 69/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 1083 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 17 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (375)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

TV

 

In een zeldzaam moment van eerlijkheid heeft Steve Jobs toegegeven dat de Apple TV niet was waar de consument op zat te wachten. Zijn oplossing: "Take 2!"

Eenvoudig te gebruiken ; Directe verbinding met de iTunes Store

Geen filmverhuur in Nederland ; Ondersteunt slechts beperkt aantal formaten

De vernieuwde Apple TV heeft een enorm potentieel, maar kan dit alleen inlossen op de Amerikaanse markt. Het product wordt pas écht interessant in Nederland wanneer Apple ook hier een goede filmcatalogus op poten zet en het kopen en huren van films...

Mei 2008

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

TV+

 

Benader films, muziek en foto's op uw pc, de ingebouwde harde schijf of surf op het internet met de Archos TV+.

Eenvoudig in het gebruik ; Ingebouwde harde schijf ; Qwerty-toetsenbord op afstandsbediening

Voor volledige functionaliteit moet extra betaald worden ; Websurfen is langzaam en omslachtig ; Geen hd-compatibiliteit ; Achterlijke plaatsing ir-blaster

Wie op zoek is naar een eenvoudige manier om digitale films te bekijken, muziekbestanden te beluisteren of door fotoverzamelingen te bladeren kan de TV+ serieus overwegen. Het gebrek aan hd-ondersteuning verbaast ons en is het grootste minpunt aan de TV+.

Mei 2008

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Apple Apple TV

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Apple Apple TV getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Sep 2008

Expert review door : Hans Wind (hdtvnieuws.nl)

Apple TV 3.0 introductie

 

Apple introduceert de nieuwe Apple TV 3.0-software met een vernieuwd hoofdmenu die de navigatie door mediamateriaal eenvoudiger en sneller maakt. Het enorme aanbod aan HD-films die kunnen worden gehuurd of gekocht, tv-programma's in HD TV-formaat,...

Okt 2009

Expert review door : Martin van Spanje (macwereld.nl)

Review: Apple TV Take 2

 

Afgezien van het feit dat je hem niet echt kan uitzetten (hij gebruikt dus 24 uur per dag stroom, ook in Stand-By modus) valt er weinig op aan te merken. De harde schijf is misschien wat klein, maar als je instelt dat je alleen onbekeken films aan...

De conclusie is simpel. De Apple TV is een pracht van een apparaat, dat erg eenvoudig te bedienen is. De beeld- en geluidskwaliteit is prima en kan goed concurreren met die van een DVD speler.

Feb 2008

Expert review door : Hans Wind (hdtvnieuws.nl)

Apple TV upgrade en fikse prijsverlaging

 

Apple heeft in de VS een software upgrade aangekondigd voor de Apple TV. Hiermee kunnen filmliefhebbers films huren via iTunes om die vervolgens op hun HDTV te bekijken. De prijs voor de Apple TV is verlaagd naar 229 dollar.

Jan 2008

Expert review door : Hans Wind (hdtvnieuws.nl)

Apple TV krijgt grotere harddisk en Youtube streaming

 

Apple heeft bekend gemaakt dat de Apple TV toegang zal krijgen tot de populaire Internet dienst YouTube. Vanaf midden juni zullen gebruikers van de Apple TV draadloos kunnen streamen vanaf YouTube en zo de filmpjes op hun breedbeeld of HDTV kunnen...

Mei 2007

Expert review door : Martin van Spanje (macwereld.nl)

Review: Apple TV

 

De kwaliteit van deze streaming beelden is enorm goed. Het is dan wel niet de allerhoogste HD-TV kwaliteit die je op een DVD aantreft, maar een kniesoor die daar op let. De filmtrailers zijn zeer scherp, zeer kleurrijk en spelen zonder ook maar één...

De conclusie is simpel. De Apple TV is een pracht van een apparaat, dat erg eenvoudig te bedienen is. De beeld- en geluidskwaliteit is prima en kan goed concurreren met die van een DVD speler.

Apr 2007

Expert review door : Hans Wind (hdtvnieuws.nl)

Apple TV introductie

 

De Apple TV is sinds kort leverbaar in Nederland. Het apparaat is een mediacenter dat kan werken in combinatie met een Mac of Microsoft Windows PC.

Mar 2007

Expert review door : Hans Wind (hdtvnieuws.nl)

Apple introduceert iTV mediacenter

 

In het Yerba Buena Center for the Arts Theater in San Francisco annonceerde Steve Jobs vorige week een compleet nieuw Apple mediacenter met de codenaam iTV. De definitieve naam moet nog worden vastgesteld.

Sep 2006
1
2

Vergelijk de prijzen voor Apple TV (1st Gen, 2007)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.