Apple TV 4K (5th Gen, 2017)

alaTest heeft 607 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple TV 4K (5th Gen, 2017). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Apple TV 4K (5th Gen, 2017) een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 607 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 116 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (491)

Consumenten review (tweakers.net)

Apple TV 4K 32GB review door Plasmatech

 

24P! (eindelijk) ; Zeer goed filmaanbod via iTunes ; Compact

voor activeren iTunes prepaid card computer / ios device nodig ; Bediening soms onlogisch ; Geen analoge/digitale audio uitgang

Apple heeft een zeer goed filmaanbod maar helaas ontbrak altijd een 24P modus. Maar, er is wat veranderd. TvOS 11.2 maakt het mogelijk dat films worden weergegeven in hun native framerate. Hierdoor is de vervelende pulldown judder die bij oudere Apple...

Dec 2017

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Meest gebruiksvriendelijke, complete mediaspeler

 

TmEgZWVuIGxhbmdlIHpvZWt0b2NodCBuYWFyIGVlbiB0b2VzdGVsIGRhdCB6b3dlbCBIRFIxMCwgRG9sYnkgVmlzaW9uIGVuIERvbGJ5IEF0bW9zIGthbiBhZnNwZWxlbiBlbiBzdHJlYW1lbiwga3dhbWVuIGVyIDIgdG9lc3RlbGxlbiBpbiBhYW5tZXJraW5nLCBkZSBOdmlkaWEgU2hpZWxkIGVuIGRlIEFwcGxlIFRWLiBEZSBTaGllbGQgb25kZXJzdGV1bnQgaGFhc3QgYWxsZSBmb3JtYXRlbiBiZWhhbHZlIERvbGJ5IFZpc2lvbiB3YXQuLi4=

TWFra2VsaWprZSBjb25maWd1cmF0aWUgOyBJbnRlZ3JhdGllIG1ldCBhbmRlcmUgSU9TIHRvZXN0ZWxsZW4gOyBEb2xieSBWaXNpb24gZW4gSERSMTAgOyBEb2xieSBBdG1vcyAoREQrKQ==

VHJ1ZUhEIEF0bW9zIG9udGJyZWVrdCA7IEdlZW4gQXRtb3MvNEsgdmlhIGRlIEFtYXpvbiBQcmltZSBWaWRlbyBhcHAgOyBOaWV0IGRlIGdvZWRrb29wc3RlIDsgR2VlbiBIRE1JIGthYmVsIG1lZWdlbGV2ZXJk

Jan 2019

Consumenten review (coolblue.nl)

“Iedereen met Apple in huis zou de Apple tv 4K moeten hebben”

 

We hadden eerst de eerste versie van de Apple tv. Nou dit is echt een verbetering. Eindelijk apps downloaden en spelletjes spelen. De kwaliteit is super.

Makkelijk en snel apps downloaden ; Geweldige beeldkwaliteit ; Super snel streamen van je iPhone naar je tv

Nog niet alle apps beschikbaar voor Apple tv

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader als je andere apparatuur van Apple hebt”

 

Erg fijn apparaat. Een regelrechte aanrader als je al in het 'Apple ecosysteem' zit. Qua setup erg eenvoudig. Netwerk aansluiten, HDMI aan de TV en gaan. De bijgeleverde remote stuurt via HDMI CEC netjes de TV en eventueel je receiver aan (inschakelen...

Eenvoudige installatie ; Vloeiende gebruikservaring ; Beeldkwaliteit goed

Prijs hoog ivm. andere 4K players ; Geen Spotify app beschikbaar (wel via Airplay)

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuke aanvulling op je mediacenter.”

 

Leuk product, makkelijk in gebruik, maar jammer genoeg niet de uitgebreide keuze van apps zoals op iPhone/iPad

Snelle instelling ; Gebruiksgemak ; Kan via meerdere apparaten bediend worden

Weinig apps ; Geen Yelo Play App

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Uitstekend product”

 

Geen netwerkkabel meer nodig zoals bij de eerste versies van Apple TV: enkel HDMI en stroomafsluiting. Dus meer flexibiliteit.

Degelijke beeldkwaliteit ; Zeer flexibelGeen netwerkkabel meer nodig zoals bij de eerste versies van Apple TV: enkel HDMI en stroomafsluiting. Dus meer flexibiliteit.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Duur ding, maar wel weer fijn spul van Apple”

 

Goed apparaat en weer mooi gemaakt van Apple. Werkt makkelijk en installatie gaat nagenoeg vanzelf. Met afstandsbediening, waardoor je niet steeds je mobiel hoeft te openen. Werkt heel fijn met Netflix. Met de NPO-app werkt de Apple tv niet goed samen...

Makkelijk ; Mooi ; Goed met Netflix ; Afstandsbediening

Slecht met NPO-app ; Veel geld

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een waanzinnige aanrader”

 

mooi design en en geeft een waanzinnig beeld op men Sony 55inch 4K HDR

eenvoudig in gebruik ; 4K Hdr ; design ; kwaliteit

vind ik niet

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima prijs kwaliteit”

 

Aangekocht op Netflix te kunnen bekijken op ouder model tv

Ideaal voor netflix ; Prima beeld

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“geweldig!”

 

meer mogelijkheden, telefoon en tablet via tv

gemakkelijke installatie

je moet zowel tv afstandsbediening als apple tv afstandsbediening gebruiken ; siri werkt niet als je n belgische kaart hebt opgegeven in itunes store

Mar 2018

Vergelijk de prijzen voor Apple TV 4K (5th Gen, 2017)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.