AVF ES250B-T Wall Mounted AV Component Shelving System with 2 Adjustable Tempered Glass Shelves -Black

alaTest heeft 244 reviews verzameld en geanalyseerd voor AVF ES250B-T Wall Mounted AV Component Shelving System with 2 Adjustable Tempered Glass Shelves -Black. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, prijs, afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de AVF ES250B-T Wall Mounted AV Component Shelving System with 2 Adjustable Tempered Glass Shelves -Black een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 244 reviews)

Gebruikers reviews  

0 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 0 - 0 van 0 Toon Reviews: in Nederland

Vergelijk de prijzen voor AVF ES250B-T Wall Mounted AV Component Shelving System with 2 Adjustable Tempered Glass Shelves -Black

Geen prijzen voor dit product