EMINENT EM7075

EMINENT EM7075
alaScore 83

30 reviews

Okt 2020

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor EMINENT EM7075. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid

afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de EMINENT EM7075 een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 19 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Expert review door : Frank de Graaf (computertotaal.nl)

Eminent hdMEDIA STREAM EM7075

 

De EM7075 behoort tot de nieuwste generatie mediaspelers. Het hart van dit kleine kastje wordt gevormd door de nieuwe SMP8655-mediaprocessor van Sigma Designs. Deze processor is weliswaar een stuk krachtiger dan zijn voorgangers uit de SMP863x-serie,...

Dec 2009

Consumenten review (tweakers.net)

Eminent EM7075-DTS HD media Stream review door Ch3cker

 

Fanless ; Support voor bijna alle formaten video en audio ; DTS downmixing ; Snelle firmware updates ; Schakelaar om de speler écht uit te zetten.

Geen component aansluiting ; Geen support voor DVD en BluRay menu's in ISO's ; Audio afspeelfunctie en foto's bekijken kan beter ; Inhoud van shares komt niet te staan in de aparte opties video audio en foto's

Apr 2012

Consumenten review (tweakers.net)

Eminent EM7075 HD media Stream review door mustisen

 

Goede prijs/service verhouding. ; Uitstekend beeldkwaliteit ; Mogelijkheid voor passtrough van geluid. ; Apparaat is compact. ; Levering is zeer compleet.

Met name de afstandsbediening voelt goedkoop aan.

Okt 2010

Consumenten review (vergelijk.nl)

Geweldig”

 

Overgestapt van een ac Ryan mini naar deze. Deze is zoveel beter en nog goedkoper ook. Nog nooit een vastloper gehad en speelt werkelijk alles af. Vind ook altijd de nas schijf, wat bij de Ryan wel anders was (vind ie m wel vandaag of niet). Enige...

Dec 2011

Consumenten review (besteproduct.nl)

Eminent EM7075-DTS

 

Deze player onlangs aangeschaft. Prima apparaat, echter één groot probleem: deze player leest niet de menustructuur van een DVD. Bij een DVD met meerdere delen, bv. een serie, zijn deel 2, etc. niet te activeren. De player begint gewoon deel 1 van...

Okt 2011

Consumenten review (besteproduct.nl)

Eminent EM7075-DTS

 

Via de player is het super om films te kijken.(ik gebruik mkv files) Maar foto's en mp3 net zo gemakkelijk. Echt een super gemakkelijk app.

Aug 2011

Consumenten review (vergelijk.nl)

Review geschreven door Dré op 26 februari 2011

 

Erg ontevreden over dit product. Speelt sommige bestanden de éne keer wel en de andere keer weer niet ... Beeldkwaliteit - afhankelijk van bronbestand - wel oké.Aansluiten gaat prima. Plug and play ... Start wel traag op.

Feb 2011

Consumenten review (besteproduct.nl)

Eminent EM7075-DTS

 

Heerlijk apparaatje! Installatie was vrij simpel, enkel in het stopcontact steken, harde schijf aankoppelen en kabel naar de tv en het werkte meteen!

Jan 2011

Consumenten review (besteproduct.nl)

Eminent EM7075-DTS

 

Ik heb voor deze speler gekozen vanwege de mogelijkheid muziek af te spelen die je kunt selecteren op basis van genre, artiest en dergelijke (net als op de ipod, anderen in dit budget hebben dat voor zover ik weet niet). In de praktijk valt dit een...

Okt 2010

Consumenten review (besteproduct.nl)

Eminent EM7075-DTS

 

Prima mediaplayer,alleen jammer dat de usb aansluiting aan de voorkant zit en niet aan de achterkant!

Okt 2010
1
2