Emtec Movie Cube S800H

Emtec Movie Cube S800H
alaScore 78

11 reviews

Okt 2020

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Emtec Movie Cube S800H. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de afmetingen zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid.

afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Emtec Movie Cube S800H een alaScore™ van 78/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Expert review door : Frank de Graaf (computertotaal.nl)

Emtec Movie Cube S800H

 

Emtec probeert met de S800H een plaatsje te verwerven in het hogere segment van mediaspelers en is daar wat ons betreft in geslaagd. De speler is voorzien van alle toeters en bellen; het maakt niet uit of u een complete thuisbioscoop met full...

De S800H is een dure, maar veelzijdige speler. Als het u alleen om het afspelen van films gaat, dan zijn er alternatieven zonder harde schijf beschikbaar voor ongeveer de helft van de prijs. Wie kan leven met het beperkte aanbod van zenders, doet met...

Mei 2010

Vergelijk de prijzen voor Emtec Movie Cube S800H

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.