Google Chromecast with Google TV (4th Gen, 2020)

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Chromecast with Google TV (4th Gen, 2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afst. bediening, vormgeving, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Google Chromecast with Google TV (4th Gen, 2020) een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Expert review door : Jamie Biesemans (homecinemamagazine.nl)

Review: Google Chromecast (2020) – Maak je tv-scherm slimmer met Google TV

 

De nieuwe Chromecast is iets heel anders dan voorgaande edities van de Google-adapter. Voor het eerst komt het met een volledige versie van Android TV, waardoor de nieuwe Chromecast een volwaardige mediaspeler en meer wordt. Het is precies wat je nodig...

Redelijke prijs

Voeding via adapter vereist

De Chromecast met Google TV kost ongeveer zeventig euro. Dat is geen immens bedrag om je televisie een volledig smart tv-systeem cadeau te doen. Het is vooral interessant als je een ouder televisietoestel hebt met geen of een oubollig smart tv-platform...

Okt 2020