HP Pavilion Slimline s3420f

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Pavilion Slimline s3420f. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Pavilion Slimline s3420f een alaScore™ van 78/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Consumenten review (newegg.com)

HP products

 

Decent products

Recovery partitions. Make sure to create the recovery cd in case it is needed. At least HP has decided to allow for the creation of the recovery discs. Anyone who buys HP products that utilize a recovery partition should do this as HP does not retain...

Dec 2008

Vergelijk de prijzen voor HP Pavilion Slimline s3420f

Geen prijzen voor dit product