Iomega ScreenPlay DX HD

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Iomega ScreenPlay DX HD. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Iomega ScreenPlay DX HD een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (25% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (75% van de reviews)
Toon alle 3 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

vormgeving
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)
gebruiksgemak
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)
betrouwbaarheid
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door : DigitalVersus.com (besteproduct.nl)

Iomega ScreenPlay DX HD

 

Nou, dat is nog niet helemaal duidelijk, maar de eerste indruk is positief. We hebben nog niet veel experttesten van de Iomega ScreenPlay DX HD verzameld, maar er ontstaat een positief beeld. Kijk hieronder eens bij de voor- en nadelen of die je al...

Mei 2011

Consumenten review (besteproduct.nl)

Iomega ScreenPlay DX HD

 

Op zich een mooie mediaplayer, als alles zou werken zoals is bedoeld. De geluidskwaliteit van films absoluut slecht. Ik speel ze af op een bose cinemate 1SR. Het geluid begint keihard en vervormd. Op te lossen door het geluid ,met de afstandbediening...

Feb 2012