Linksys KiSS 1600

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Linksys KiSS 1600. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de prestaties zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De prijs is ook indrukwekkend.

vormgeving, betrouwbaarheid, prijs, prestaties

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Linksys KiSS 1600 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (11)

Consumenten review (tweakers.net)

Linksys KiSS 1600 review door Blur

 

Degelijke dvd upscaling ; Radiostreams (internationaal) ; Kleine extra's als mini-games, nieuws en weer ; Gemakkelijk in te stellen

Slechte wireless verbinding ; Genereert veel warmte (stabiliteitsprobleem) ; Slechte prijs/kwaliteit verhouding ; Geen firmware-updates meer sinds 2008

Aug 2009

Vergelijk de prijzen voor Linksys KiSS 1600

Geen prijzen voor dit product