Minix NEO X6

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Minix NEO X6. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, betrouwbaarheid, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Minix NEO X6 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door (gadgetgear.nl)

Test: Minix Neo X6 (Android Mediaplayer)

 

Onlangs maakte Minix een opmerkelijke stap. In plaats van steeds een betere mediaplayer te bouwen, lanceerde Minix na de Neo X8 ineens de Neo X6. Die naam was nog vrij en vandaag lees je waarom Minix deze stap heeft gezet. Lees verder →

Minix lijkt een flinke stap terug te zetten door de Neo X6 te lanceren, maar deze Android mediaplayer bevat alle software van de Neo X8, maar dan zonder de rekenkracht die de X8 bezit. Niet geschikt voor liefhebbers van 3D games, maar voor liefhebbers...

Vergelijk de prijzen voor Minix NEO X6

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.