Onkyo T-4070

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Onkyo T-4070. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Onkyo T-4070 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Expert review door (besteproduct.nl)

Onkyo T-4070

 

Daarin heb je gelijk. De Onkyo T-4070 staat er nu niet al te best op. Er is echter een maar. Omdat de T-4070 al langer in de schappen ligt, hebben we de score in tijd afgewaardeerd. De Onkyo T-4070 heeft een hogere originele score. Dit kun je hieronder...

Geluidskwaliteit ; Spotify-integratie ; Goede app

Klein display ; Geen Wi-Fi ; Geen digitale inputs

Expert review door : Jamie Biesemans (fwdmagazine.be)

Review: Onkyo T-4070

 

Onkyo heeft al heel vroeg zijn geld ingezet op de rijzende ster die muziekdienst Spotify is. Ook bij de T-4070, een stijlvolle netwerkspeler die echter nog veel meer in z'n mars heeft.

Spotify-integratie ; Geluidskwaliteit ; Goede app

Klein display ; Geen Wi-Fi ; Geen digitale inputs

De T-4070 scoort heel goed met zijn geluidskwaliteit. Vooral bij het lokaal afspelen van degelijke muziekbestanden waren we onder de indruk van wat deze fraaie speler ten berde brengt.

Jan 2013

Zelfde Media Players

  • Zelfde
    Merk
  • Zelfde
    Specs