Pinnacle ShowCenterâ„¢ 200

Pinnacle ShowCenterâ„¢ 200
alaScore 81

46 reviews

Nov 2020

alaTest heeft 46 reviews verzameld en geanalyseerd voor Pinnacle ShowCenterâ„¢ 200. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de afmetingen zeer.

vormgeving, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Pinnacle ShowCenterâ„¢ 200 een alaScore™ van 81/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 46 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (43)

Expert review door : __submerge__ (hifi.nl)

Modificatie Pinnacle ShowCenter 200

 

Ideaal om zowel muziek als video vanaf pc draadloos naar de receiver en tv te leiden.. Uitgang geluid: optischUitgang video: via component zelfs tot 1080i

Beeld- en geluidskwaliteit..

Menustructuur niet ideaal

Expert review door : Redactie PC Magazine (zdnet.be)

Pinnacle ShowCenter 200

 

Voor onze test van mediagateways stuurde Pinnacle de ShowCenter 200. Aan de buitenzijde zijn geen verrassingen te bespeuren. We hebben te maken met een compacte behuizing met alle nodige aansluitingen, behalve HDMI.

Mei 2007

Consumenten review (prijsvergelijk.nl)

Voeding wil wel eens defect raken na bijv. een stroomstoring. In...

 

Voeding wil wel eens defect raken na bijv. een stroomstoring. In de voeding zijn dan 2 condensatoren defect. Vervangen of anders een 5V losse voeding koppelen en dan doet ze 't weer perfect

Vergelijk de prijzen voor Pinnacle ShowCenterâ„¢ 200

Geen prijzen voor dit product