Roku 3

alaTest heeft 40226 reviews verzameld en geanalyseerd voor Roku 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Roku 3 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 40226 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (32863)

Expert review door : Michael Brown (computertotaal.nl)

Roku 3 - Spraakgestuurd zoeken is geweldig

 

Roku hoefde de Roku 3 waarschijnlijk niet te herontwerpen om aan de top van de markt te blijven, maar ik ben blij dat het gebeurd is. Er zijn een paar functies toegevoegd die zeer de moeite waard zijn.

Spraakgestuurd ; Diensten ; Draadloos

Roku Feed ; Codecs

De Roku 3 is voor de meeste huishoudens de allerbeste mediastreamer. Het is heel eenvoudig in te stellen, ondersteunt vrijwel elke streamingdienst die je kunt bedenken en de gebruikersinterface is erg handig. De functies van de nieuwe afstandsbediening...

Jun 2015