Sling Media Slingbox

We hebben 16 expert reviews en 485 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 75/100 en gebruikers met 84/100. De gemiddelde review datum is 2012-12-26. We hebben deze reviews vergeleken met 256059 reviews van andere Media Players. De alaScore™ voor dit product is 91/100 = Uitstekend. Laatste update: 2018-12-18.

Review analyse

(Gebaseerd op 501 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (407)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Sling Media Slingbox Pro HD

 

De producten van Sling Media zijn niet erg bekend in Nederland, maar dat maakt ze niet minder praktisch. Het is met de Slingbox namelijk mogelijk naar je eigen tv-kanalen te kijken over internet – via een webbrowser of je smartphone.

overal ter wereld tv ; ondersteunt afstandsbediening ; automatische bitrate

instellen kost wat moeite

De Slingbox Pro HD is een prettige oplossing voor mensen die veel onderweg zijn en toch altijd toegang willen hebben tot hun tv-zenders. Het installeren kost enige tijd en moeite, maar draait het systeem eenmaal, dan heb je er geen omkijken meer naar....

Mar 2011