Sonos Connect:Amp

Sonos Connect:Amp
alaScore 93

1057 reviews

Dec 2018

alaTest heeft 1057 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sonos Connect:Amp. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prijs, betrouwbaarheid

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 93/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 86/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 1057 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 41 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (597)

Consumenten review (tweakers.net)

Sonos CONNECT:AMP

 

Ondanks de mindere reviews die aan mijn review vooraf gingen heb ik besloten om toch een Connect:Amp aan te schaffen om mijn ouwe getrouwe Pioneer te vervangen - en daar ben ik zeer blij om.

Mooie definitie in hoog & laag ; Compact, makkelijk te plaatsen. ; Voldoende vermogen ; Geen vervorming op hoog volume ; Sonos integratie & platform

Prijzig

Aug 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sonos CONNECT:AMP review door iworx

 

Mooie definitie in hoog & laag ; Compact, makkelijk te plaatsen. ; Voldoende vermogen ; Geen vervorming op hoog volume ; Sonos integratie & platform

Prijzig

Ondanks de mindere reviews die aan mijn review vooraf gingen heb ik besloten om toch een Connect:Amp aan te schaffen om mijn ouwe getrouwe Pioneer te vervangen - en daar ben ik zeer blij om.

Aug 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Sonos CONNECT:AMP

 

Met name geluidskwaliteit valt vies tegen voor zo'n prijs! Mijn Play1 klinkt in verhouding geweldig, dus dacht ik mijn oude Harman versterker te verruilen voor een prachtige Sonos: een ervaring rijker en een illusie armer.

Geweldige "wekkerfunctie", muziek begint elke dag vanzelf ; Multiroom werkt goed (maar is overbodig voor de meeste mensen denk ik)

Zeer slecht in het laag (dacht dat m'n speakers uit fase stonden!) ; Je kan maar zeer weinig functies van spotify gebruiken ; Slechtere dynamiek dan een cassettebandje ; Ploft als ik de TV uitschakel(!) ; Slechts een ingang (nog analoog ook in deze tijd)

Zo enthousiast ik ben over Play 1, zo teleurgesteld over CONNECT: AMP ben ik. Nu ben ik geen audiofiel, maar heb een jaartje of 20 ervaring met professionele carstereo, dus kan naar mijn bescheiden mening aardig inschatten of iets wel of niet klinkt....

Apr 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Sonos CONNECT:AMP

 

Met name geluidskwaliteit valt vies tegen voor zo'n prijs! Mijn Play1 klinkt in verhouding geweldig, dus dacht ik mijn oude Harman versterker te verruilen voor een prachtige Sonos: een ervaring rijker en een illusie armer.

Geweldige "wekkerfunctie", muziek begint elke dag vanzelf. ; Multiroom werkt goed (maar is overbodig voor de meeste mensen denk ik)

Zeer slecht in het laag (dacht dat m'n speakers uit fase stonden!) ; Je kan maar zeer weinig functies van spotify gebruiken ; Slechtere dynamiek dan een cassettebandje ; Ploft als ik de TV uitschakel(!) ; Slechts een ingang (nog analoog ook in deze tijd)

Apr 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Sonos CONNECT:AMP

 

Goede versterker uit de sonos familie. Heeft een voldoende vermogen voor huis tuin en keuken toepassingen. Goed geluid, fijne bediening via de sonos controller app. Ook handig, de extra utp poort kan ik gebruiken om mijn niet draadloze internet...

Mooi design ; Hoge gebruiksvriendelijkheid ; Super eenvoudige installatie ; Robuust apparaat ; Delen sonos netwerk aan andere apparaten ; Geluidskwaliteit ; De sonos controller (app)

Beperkte aansluitmogelijkheden andere bedraade apparaten ; Wordt redelijk warm in idle/stand-by ; Duur

Aug 2014

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Sonos Connect:amp

 

V2F0IGVlbiBnZW5vdCEgRWVuIGZhbnRhc3Rpc2NoZSB2ZXJ2YW5naW5nIHZhbiBtaWpuIHZlcnN0ZXJrZXIuIEluc3RhbGxhdGllIGlzIHplZXIgZ2VtYWtrZWxpamsuIEhldCBnZWx1aWQgZm9ybWlkYWJlbC4gSWsgaGViIGVyIDQgYm94ZW4gb3AgYWFuZ2VzbG90ZW4uIERlIGJlZGllbmluZyBpcyB6byBlZW52b3VkaWcuIFZhbmFmIGRlIGJhbmsgbWV0IGplIGlQaG9uZSBqZSBwbGF5bGlzdCBzYW1lbnN0ZWxsZW4gaXMga2luZGVyc3BlbC4uLi4=

Apr 2011

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Sonos Connect:amp

 

YWwgdmVsZSBkYWdlbiBoaWVyIGFsbGVybGVpIHJldmlld3Mgb3ZlciBtZWRpYXNwZWxlcnMgZ2VsZXplbi4uLm1hYXIgZ2VlbiBlbmtlbGUgbGVlayBhbGxlcyBnb2VkIHRlIGt1bm5lbi4gRHVzIGdla296ZW4gb20gZWVyc3QgaWV0cyB2b29yIGF1ZGlvIGFhbiB0ZSBzY2hhZmZlbiAtIGRhYXIgZ2luZyBvbnplIGludGVyZXNzZSB1aXQ6IGhvbmRlcmRlbiBjZCdzIGVuIGFsdGlqZCByYWRpbyBhYW4uIE51IGR1cyBzb25vcyB6b25lcGxheWVyLi4u

Jan 2011

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top ding”

 

geweldige oplossing - had een backup van mijn iTunes op de NAS - je sluit de sonos aan een alles meteen beschikbaar plus tig streaming diensten en internet radio - top ding

gebruiksvriendlijke app ; makkelijk aan te sluiten ; alles bedienen vanaf smartphone

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een top product wat zeker zijn geld waard is”

 

Makkelijke aansluiting op de plafond speakers in de badkamer en stoomcabine. Geluid/bediening/installatie super. Een aanrader !!!

makkelijk te installeren ; mooie vormgeving ; neemt niet veel ruimte in ; Makkelijk aan te sluiten op badkamer/stoomcabine speakers

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima product; Jammer: maar één set speakers per ruimte!”

 

Niet SONOS speakers in plafond worden goed aangestuurd!

Snelle en eenvoudige installatie; ; Compact ; Stil

Voor iedere ruimte een AMP

Dec 2017