Xtreamer iXtreamer

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xtreamer iXtreamer. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak niet.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Xtreamer iXtreamer een alaScore™ van 80/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Xtreamer iXtreamer

 

Er zijn heel veel docking stations en er zijn heel veel (streaming) mediaplayers. Zou het niet ideaal zijn als er een docking station en mediaplayer in één was? Dat moet Xtreamer ook gedacht hebben. En als klap op de vuurpijl is het ook...

Werkt vlot ; Speelt alles

Instabiel ; Design niet geslaagd ; Ventilator erg matig

We vinden de iXtreamer maar een vreemd apparaat. Het docking deel zien we als leuk extraatje, maar niet echt zinvol. Tenminste: niet voor de iPad. De mediastreamer werkt vlot, maar laat behoorlijk wat instabiliteit zien. Tenminste: onze firmware....

Mei 2011

Vergelijk de prijzen voor Xtreamer iXtreamer

Geen prijzen voor dit product

Zelfde Media Players

  • Zelfde
    Merk
  • Zelfde
    Specs