Apple iPhone SE2 / SE 2nd gen (2020)

alaTest heeft 153 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPhone SE2 / SE 2nd gen (2020). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de afwerking zeer maar hebben twijfels over het scherm. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, camera, draagbaarheid, afwerking

batterij, scherm, vormgeving, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Apple iPhone SE2 / SE 2nd gen (2020) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 153 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (145)

Expert review door (tweakers.net)

Apple iPhone SE (2020) Review

 

Snelle hardware en software ; Prima stereoluidsprekers ; Enkele camera presteert prima ; Lange ondersteuning

Scherm minder goed dan concurrentie ; Traag laden met bijgeleverde lader ; Klein scherm voor dit formaat behuizing ; Camera ontbeert nachtmodus en heeft moeite met slecht licht

De nieuwe iPhone SE presteert prima. Dankzij zijn soc en de ondersteuning van Apple kun je vermoedelijk vier tot vijf jaar up-to-date blijven en dat is in deze prijsklasse uniek. Het is ook een snelle telefoon en de luidsprekers klinken fijn. De enkele...

Apr 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Apple iPhone SE 2020 model

 

Apple heeft een nieuwe smartphone aangekondigd. De iPhone SE 2020 is een compacte en betaalbare telefoon met een high-end chipset.

Apr 2020

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone SE 2 (iPhone 9) verwacht in maart 2020

 

De kleinste en goedkoopste Apple telefoon krijgt binnenkort een opvolger. Wat weten we inmiddels over dit model en wanneer komt de iPhone SE 2 uit?

Jan 2020

Expert review door : GSMinfo.nl redactie (gsminfo.nl)

Apple iPhone SE (2020) review

 

De Apple iPhone SE kwam in 2016 uit en kent nog steeds een trouwe schare fans. Niet zo gek, want de eerste budget-iPhone was betaalbaar en compact. Inmiddels zijn we vier jaar verder en volgt Apple voor de iPhone SE 2020 hetzelfde recept.

Je kunt de iPhone SE (2020) op twee manieren benaderen. Je zou kunnen vinden dat het een hopeloos ouderwetse smartphone is en vooral een goedkope poging van Apple om nog wat extra geld te verdienen aan de productielijn van de iPhone 8.

Jun 2020

Vergelijk de prijzen voor Apple iPhone SE2 / SE 2nd gen (2020)

Geen prijzen voor dit product