Apple iPhone XS Max

alaTest heeft 285 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPhone XS Max. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. Het scherm is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, camera

prijs, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Apple iPhone XS Max een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 285 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (282)

Expert review door : Florian Wimmer (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Apple iPhone XS Max Smartphone

 

Live test. De iPhone XS Max is de grootste en duurste iPhone van Apple tot nu toe. Apple heeft echter niet zoveel nieuwe functies toegevoegd als velen hadden gewenst. Ontdek in onze beoordeling of groter en sneller genoeg is voor de iPhone XS Max om...

Sep 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Apple iPhone Xs Max het nieuwe topmodel | LetsGoDigital

 

De iPhone Xs Max is de meest geavanceerde Apple smartphone ooit. Het toestel heeft een 6,5-inch OLED display, A12 chip, FaceID en een verbeterde dubbele camera.

Sep 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Apple iPhone XS en iPhone XS Max | LetsGoDigital

 

De nieuwe 2018 modellen van Apple krijgen vermoedelijk de namen iPhone XS en iPhone XS Max. Wat weten we inmiddels van de nieuwe Apple smartphones?

Sep 2018