ASUS ZenFone 5z ZS620KL

alaTest heeft 40 reviews verzameld en geanalyseerd voor ASUS ZenFone 5z ZS620KL. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de camera. De afwerking is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, prijs, afwerking

camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de ASUS ZenFone 5z ZS620KL een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 40 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (38)

Expert review door : Dominick Viëtor (allaboutphones.nl)

Asus Zenfone 5Z review: sterke subtopper

 

Mooi ontwerp met groot scherm; Sterke prestaties; Dubbele camera met groothoeklens

Niet erg origineel ontwerp, kan niet tegen water; Mist draadloos opladen

Asus is nog relatief nieuw op de Nederlandse smartphonemarkt. Wie de Zenfone 5Z bekijkt zou dat echter niet zeggen. De fabrikant die we vooral kennen van zijn computers zet namelijk een erg solide toestel neer voor een nette prijs.

Expert review door : Anton Mous (gsminfo.nl)

Asus ZenFone 5Z review

 

De Asus ZenFone 5Z is het antwoord van Asus op de peperdure vlaggenschepen die concurrenten als Samsung en Huawei op de markt brengen. Met haar nieuwste topmodel probeert de Taiwanese smartphonemaker veel voor weinig te bieden. Of Asus daarin slaagt...

De Asus ZenFone 5Z combineert een prachtig, opvallend design met brute rekenkracht. Als je je ergens geen zorgen over hoeft te maken, zijn het wel de prestaties. De Snapdragon 845 laat geen steken vallen. Het 6,2 inch grote beeldscherm mag er ook...

Aug 2018

Vergelijk de prijzen voor ASUS ZenFone 5z ZS620KL

Geen prijzen voor dit product