Asus Zenfone 8

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus Zenfone 8. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de batterij. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, prestaties, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, scherm

afmetingen, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Asus Zenfone 8 een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (32)

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck Sven Van Herck Sven (techpulse.be)

ASUS Zenfone 8 review: Klein én krachtig Gerelateerde artikelen

 

De ASUS Zenfone 8 is een compacte smartphone die hier en daar wat opoffert om zich onder de prijs van de concurrentie te kunnen positioneren.

Compact ontwerp ; Scherpe prijs ; Indrukwekkende specificaties

Batterij van maar 4.000mAh ; Geen telefoto

Wie op zoek is naar een compacte smartphone met alle laatste technologie aan boord doet met de ASUS Zenfone 8 een goede koop. Hier en daar offer je wat op, maar de voordelen wegen sterker door dan de nadelen. Een aanrader dus, en een goede stap van...

Mei 2021