BlackBerry Key2 / BlackBerry Athena

alaTest heeft 104 reviews verzameld en geanalyseerd voor BlackBerry Key2 / BlackBerry Athena. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het scherm. De gebruiksvriendelijkheid is ook indrukwekkend.

prestaties, batterij, vormgeving, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

scherm, camera, prijs, afmetingen, GPS-navigatie

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de BlackBerry Key2 / BlackBerry Athena een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Blackberry Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 104 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (96)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG Bendi opvouwbare smartphone en vier andere modellen | LetsGoDigital

 

LG vraagt vijf nieuwe merknamen aan. Naast LG Bendi heeft de Koreaanse fabrikant ook de modelnamen Solid, Solidis, XB en XF laten vastleggen.

Nov 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

BlackBerry KEY2 zakelijke smartphone met dubbele camera | LetsGoDigital

 

De BlackBerry KEY2 is het nieuwe topmodel voor 2018. De smartphone is voorzien van een fysiek toetsenbord, geavanceerde beveiligingsopties en een dubbele camera.

Jun 2018

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

BlackBerry KEY2 review

 

Typisch tikken op een TCL. Het Chinese bedrijf bracht een nieuwe BlackBerry-smartphone uit en natuurlijk is GSMinfo.nl daarmee aan de slag gegaan. In deze review lees je hoe de typervaring bevalt en hoe de KEY2 als smartphone bevalt.

De BlackBerry KEY2 ziet er fantastisch uit. Toch is het helaas niet de smartphone voor iedereen. Dat is geen enkel toestel natuurlijk maar de KEY2 trekt een nog specifieker publiek. TCL, het bedrijf achter BlackBerry, richt zich met de KEY2 volledig op...

Sep 2018

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

BlackBerry Key2 Android 8.1 Oreo smartphone

 

De Chinese fabrikant TLC lanceert een nieuwe BlackBerry smartphone. De BlackBerry Key2 heeft een fysiek toetsenbord en is de eerste BlackBerry met een dual-rear camera.

Jun 2018

Consumenten review (tweakers.net)

BlackBerry Key2 64GB Zwart review door no113

 

Uiterlijk ; Fysiek toetsenbord ; Snelheid

Toetsen maken iets meer geluid ; Lijkt minder accuraat typen dan KeyOne

BlackBerry Key2 is een verbetering ten opzichte van de KeyOne. Lichter, strakker, mooier, sneller. Betere bouwkwaliteit, verbetering van toetsenbord en accu die soms wel een hele dag langer meegaat. Toch zijn er ook enkele kleine minpuntjes te vermelden.

Aug 2018

Consumenten review (kieskeurig.nl)

Top

 

U25lbCB0b2VzdGVsIGVuIGxla2tlciB0eXBlbiBvcCBlY2h0ZSB0b2V0c2VuLiBTY2hlcm0gaXMgd2VsIGlldHMga2xlaW5lciBkYW4gYmlqIGRlIGdpZ2FudGlzY2hlIHVpdGdlc2Nob3ZlbiBQcml2LCBtYWFyIGVmZmVjdGllZiBncm90ZXIgZGFuIGJpaiBtZW5pZyBhbmRlciB0b2VzdGVsIGFscyBoZXQgdmlydHVlbGUgdG9ldHNlbmJvcmQgJ29wZW50JyBzdGFhdC4gRGUgdG9ldHNlbiB6aWpuIG9vayBncm90ZXIgZGFuIGJpaiBkZS4uLg==

VG9ldHNlbmJvcmQgOyBBY2N1IDsgSHViIDsgU29mdHdhcmUgOyBCb3V3a3dhbGl0ZWl0

U2NodWlmbWVjaGFuaXNtZSBnZWVmdCBuYXR1dXJsJ2sgJ24gZ3JvdGVyIGJlZWxkLiA7IEdlbWlzIG9wc3RhYW5kIHJhbmRqZQ==

Jan 2019

Vergelijk de prijzen voor BlackBerry Key2 / BlackBerry Athena

Geen prijzen voor dit product