Google Pixel 3a XL

alaTest heeft 36 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel 3a XL. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De batterij is ook indrukwekkend.

prijs, camera, prestaties, batterij, vormgeving

gebruiksvriendelijkheid, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel 3a XL een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 36 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (25)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Google Pixel 3a en 3a XL middenklasse smartphones | LetsGoDigital

 

Google introduceert voor het eerst betaalbare middenklasse smartphones, de Pixel 3A toestellen hebben hetzelfde camerasysteem als de duurdere Pixel 3.

Mei 2019

Expert review door : Anton Mous (gsminfo.nl)

Google Pixel 3a XL review

 

Naast haar high-end telefoons heeft Google onlangs twee gloednieuwe middenklassers uit de doeken gedaan. Eén daarvan is de Google Pixel 3a XL, het toestel dat we in deze review onder de loep nemen. Hij is een stuk voordeliger dan zijn grote broers,...

Google weet ons aangenaam te verrassen met de Google Pixel 3a XL . Hij heeft een net en strak design, het beeldscherm is lekker scherp, hij presteert boven verwachting goed en de accuduur is uitmuntend. Ook hebben we niets dan lof voor het...

Aug 2019