Honor Magic 4 Pro

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor Magic 4 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De prijs is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, vormgeving, scherm, prijs

batterij, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor Magic 4 Pro een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (40)

Expert review door : Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Honor Magic4 Pro 5G review - Veelzijdige camera-smartphone met een breed scala aan functies

 

In onze review probeert de Honor Magic4 Pro 5G punten te scoren met zijn 6,81-inch LTPO OLED-scherm, een krachtige drievoudige camera met 100x zoom, een Snapdragon 8 Gen 1, veel opslag en een goede batterijduur. Hoewel de Honor Magic-serie vorig jaar...

helder 120-Hz OLED scherm;razendsnel opladen;Wi-Fi 6 met VHT160;zeer nauwkeurige geolocatie;IP68-certificering;ultrasone vingerafdruksensor en 3D-gezichtsherkenning

geen Wi-Fi 6E;geen optionele opslaguitbreiding;soms hoog verbruik ondanks LTPO

Met de Magic4 Pro probeert Honor de nog niet zo lang vervlogen gloriedagen te doen herleven door ons een goed uitgeruste high-end smartphone te presenteren, die zich niet hoeft te verstoppen voor zijn concurrenten.

Jul 2022