Honor Magic 5 Pro

Honor Magic 5 Pro
alaScore 97

41 reviews

Dec 2023Tip: Zie de beste prijzen voor Honor Magic 5 Pro bij alaTest's partner:

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor Magic 5 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, camera, batterij, vormgeving

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor Magic 5 Pro een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (39)

Expert review door : Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Honor Magic5 Pro review - De smartphone met de volledige high-end ervaring

 

De Honor Magic5 Pro gebruikt in onze test een Snapdragon 8 Gen 2 met 12 GB RAM en 512 GB UFS-4.0 opslag. De drievoudige camera biedt inderdaad drie keer 50 MPix en een geweldige weergaveprestatie. Daarnaast bevat Honor een grote batterij met 5.100 mAh....

helder LTPO-scherm met maximaal 120 Hz;zeer goede levensduur van de batterij;stof- en waterdicht;lange periode van gegarandeerde updates;ultrasone vingerafdruk en 3D-gezichtsscan;nauwkeurige plaatsbepaling

Wi-Fi 7 zonder 6-GHz ondersteuning;geen UWB;zwakke SoC-koeling

Met de Magic5 Pro blijft Honor zijn voorganger verbeteren