Honor Magic 5 Pro

Honor Magic 5 Pro
alaScore 99

34 reviews

Jun 2023Tip: Zie de beste prijzen voor Honor Magic 5 Pro bij alaTest's partner:

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor Magic 5 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, batterij, camera, vormgeving

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor Magic 5 Pro een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (33)

Expert review door : Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Honor Magic5 Pro review - De smartphone met de volledige high-end ervaring

 

De Honor Magic5 Pro gebruikt in onze test een Snapdragon 8 Gen 2 met 12 GB RAM en 512 GB UFS-4.0 opslag. De drievoudige camera biedt inderdaad drie keer 50 MPix en een geweldige weergaveprestatie. Daarnaast bevat Honor een grote batterij met 5.100 mAh....

helder LTPO-scherm met maximaal 120 Hz;zeer goede levensduur van de batterij;stof- en waterdicht;lange periode van gegarandeerde updates;ultrasone vingerafdruk en 3D-gezichtsscan;nauwkeurige plaatsbepaling

Wi-Fi 7 zonder 6-GHz ondersteuning;geen UWB;zwakke SoC-koeling

Met de Magic5 Pro blijft Honor zijn voorganger verbeteren

Top 5 Mobiele Telefoons