Huawei Honor 10 Lite

alaTest heeft 40 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Honor 10 Lite. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de afwerking. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prijs, prestaties, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, scherm

afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Honor 10 Lite een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 40 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (38)

Expert review door : Jarno Stinissen (gsminfo.nl)

Honor 10 Lite review

 

De Honor 10 Lite leent wel bijzonder veel eigenschappen van de Huawei P Smart (2019). De budgettopper van Huawei's submerk ziet er, net als zijn evenknie, op papier bijzonder goed uit. Of het toestel ons heeft weten te overtuigen? Dat lees je in onze...

Met de Honor 10 Lite begeeft het Chinese submerk zich op een meer dan volle markt. De middenmoter heeft niet echt een eigen identiteit, aangezien het gros van de hardware letterlijk afkomstig is van de Huawei P Smart (2019). Het scheelt dat er wat...

Feb 2019

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Honor 10 Lite Android 9 smartphone

 

Honor lanceert de Honor 10 Lite, een smartphone met Android 9 met een 6,21-inch FullView-scherm en een 24 MP selfiecamera.

Jan 2019