Huawei Honor View 20

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Honor View 20. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer.

prestaties, scherm, vormgeving, camera, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Honor View 20 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (40)

Expert review door : Thomas Haenen (androidplanet.nl)

Honor View 20 review: View-tiful smartphone met een gaatje

 

De Honor View 20 is één van de eerste Android-smartphones met een gaatje in het scherm voor de selfiecamera. Of dat bevalt, lees je in deze Honor View 20 review.

Met de View 20 zet Honor een opvallende, onderscheidende Android-smartphone neer. Van het cameragat tot de flitsende achterkant tot de 48 megapixel-camera en Time of Flight-lens: dit is een smartphone waarmee je aandacht trekt.

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Honor View 20 Android smartphone

 

Honor, een merk van Huawei, lanceert met de Honor View 20 een 6,4-inch Android smartphone met een 48 MP-camera en een 'in-screen' camera aan de voorkant.

Jan 2019