Honor View 20

alaTest heeft 73 reviews verzameld en geanalyseerd voor Honor View 20. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, prijs, vormgeving, scherm

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Honor View 20 een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 73 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (71)

Expert review door : Anton Mous (gsminfo.nl)

Honor View 20 review

 

De Honor View 20 ziet eruit als een glimmende parel. Is dat alleen maar schone schijn, of weet hij ons daadwerkelijk achterover te blazen met zijn prestaties? Wij gingen met deze hem aan de slag en legden hem op onze spreekwoordelijke pijnbank. Hoe hij...

De Honor View 20 ziet er prachtig uit, dat kunnen we niet ontkennen. Maar dat is niet genoeg voor ons om hem volmondig aan iedereen aan te raden. Hij heeft zijn goede en slechte kanten. Laten we beginnen met de pluspunten. Hij is echt razendsnel en kan...

Mar 2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Honor View 20 review: View-tiful smartphone met een gaatje

 

Met de View 20 zet Honor een opvallende, onderscheidende Android-smartphone neer. Van het cameragat tot de flitsende achterkant tot de 48 megapixel-camera en Time of Flight-lens: dit is een smartphone waarmee je aandacht trekt.

Expert review door : Wesley Akkerman (fwdmagazine.be)

Review: Honor View 20 - unieke smartphone met een cameragat

 

De Honor View 20 is waarschijnlijk de beste smartphone die het bedrijf tot op heden heeft uitgebracht, ondanks de onvolkomenheden. Zo is het scherm niet supergoed en doe je er goed aan altijd de levendige modus aan te hebben staan. Ook kan de Magic UI,...

Specificaties op dit prijspunt ; 48-megapixelcamera ; Cameragat (geen notch!)

Scherm niet jé-van-hét ; Magic UI ; Geen waterbestendigheid

Mar 2019

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Honor View 20 Android smartphone

 

Honor, een merk van Huawei, lanceert met de Honor View 20 een 6,4-inch Android smartphone met een 48 MP-camera en een 'in-screen' camera aan de voorkant.

Jan 2019

Consumenten review (tweakers.net)

Honor View 20 (6GB) Blauw review door vuurtjih

 

NFC ; Snellader ; Fingerprintscanner aan de achterkant ; 3,5 mm Jack

Geen draadloos opladen ; Bootlocker unlocken niet mogelijk

Honor heeft zichzelf overtroffen met de View 20. Wát een toestel. Qua uiterlijk een van de mooiste toestellen op de markt op dit moment.

Feb 2019