Huawei Mate 10

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Mate 10. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de batterij zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De camera is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, prijs, camera, batterij

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Mate 10 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (33)

Expert review door : Marcus Herbrich (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Huawei Mate 10 Smartphone

 

Een van de laatste in zijn soort. De XXL Huawei Mate 10 is een volgende stap richting de trend van 2:1 beeldverhoudingen. Hoe presteert deze phablet en is het de moeite waard om het apparaat te importeren?

Uitstekende uitstraling ; Zeer goed IPS beeldscherm ; QHD resolutie (16:9) ; Wordt niet heet ; Lange looptijden ; Uitstekende prestaties

Hoge SAR waarde ; Ontbrekende camerasoftware ; Geen draadloos laden ; Bluetooth 4.2 ; WLAN kan sneller ; Slechts IP-53 certificaat ; (beschikbaarheid)

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. De “reguliere” Mate 10 is zonder twijfel de legitieme opvolger van de populaire Mate 9. Als een van de meest opvallende opvolgers uit 2017 is de smartphone zeker het overwegen waard.

Jan 2018

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Nieuwe Huawei Mate 10 premium smartphone in beeld

 

Nieuwe Huawei smartphone op komst : Over twee maanden wordt de nieuwe premium smartphone van Huawei verwacht. De Mate 10 zal de één jaar oude Mate 9 opvolgen en dekt samen met de P10 serie het top segment af. Er zijn inmiddels al verschillende specs...

De nieuwe Huawei smartphone wordt vermoedelijk op 16 oktober 2017 in München, Duitsland onthuld, gelijktijdig wordt ook de Mate 10 Lite verwacht. Over de adviesprijs doen verschillende verhalen de ronde, maar goedkoop wordt dit premium toestel in ieder...

Aug 2017