Huawei Mate 20 X

alaTest heeft 38 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Mate 20 X. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, batterij, camera, vormgeving

afmetingen, draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Mate 20 X een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 38 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (37)

Expert review door : Mike Wobker (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Huawei Mate 20 X Smartphone

 

En hij blijft groeien. Na heel wat verwarring heeft Huawei aangekondigd dat het de Mate 20 X in Oostenrijk en Duitsland. De reusachtige 7.2-inch-telefoon is eindelijk aangekomen op ons kantoor en klaar om getest te worden. Lees verder en kom te weten...

groot scherm ; snelle Wi-Fi ; Bluetooth 5.0 ; prima camera's ; Dual-SIM-LTE

nano-geheugenkaart ; PWM 'flickering'

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De Huawei Mate 20 X is een uitstekende phablet met unieke prestaties voor een toestel van zijn formaat.Eerlijkheidshalve dienen we op te merken dat de...

Jan 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei Mate 20 X verslaat de Nintendo Switch | LetsGoDigital

 

Huawei introduceert met de Mate 20 X een high-end gaming smartphone met een gigantisch scherm en een zeer krachtige batterij. Met de optionele controller heb je zelfs een ware game console in handen.

Okt 2018