Huawei Mate 20 X

alaTest heeft 69 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Mate 20 X. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer.

scherm, prestaties, batterij, camera, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei Mate 20 X een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 69 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (62)

Expert review door : Mike Wobker (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Huawei Mate 20 X Smartphone

 

En hij blijft groeien. Na heel wat verwarring heeft Huawei aangekondigd dat het de Mate 20 X in Oostenrijk en Duitsland. De reusachtige 7.2-inch-telefoon is eindelijk aangekomen op ons kantoor en klaar om getest te worden. Lees verder en kom te weten...

groot scherm ; snelle Wi-Fi ; Bluetooth 5.0 ; prima camera's ; Dual-SIM-LTE

nano-geheugenkaart ; PWM 'flickering'

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De Huawei Mate 20 X is een uitstekende phablet met unieke prestaties voor een toestel van zijn formaat.Eerlijkheidshalve dienen we op te merken dat de...

Jan 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Huawei Mate 20 X verslaat de Nintendo Switch | LetsGoDigital

 

Huawei introduceert met de Mate 20 X een high-end gaming smartphone met een gigantisch scherm en een zeer krachtige batterij. Met de optionele controller heb je zelfs een ware game console in handen.

Okt 2018