Huawei nova 10 Pro

Huawei nova 10 Pro
alaScore 93

15 reviews

Mar 2023Tip: Zie de beste prijzen voor Huawei nova 10 Pro bij alaTest's partner:

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei nova 10 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer.

vormgeving, draagbaarheid, prestaties, camera, scherm

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei nova 10 Pro een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Huawei Nova 10 (Pro) preview: gloednieuw, maar geen aanrader

 

In deze Huawei Nova 10 Pro preview nemen we je alvast kort mee langs onze eerste ervaringen met dit nieuwe midrange-toestel van Huawei.

Allereerst is de Huawei-software bij lange na niet geschikt voor iedereen. We zouden dan ook graag zien dat Huawei dat probeert te compenseren met de beste hardware of een interessante prijs, maar ook dat is bij deze toestellen helaas niet het geval....

Sep 2022