Huawei P40 Pro 5G

alaTest heeft 78 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei P40 Pro 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De batterij is ook indrukwekkend.

camera, scherm, prestaties, vormgeving, batterij

draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Huawei P40 Pro 5G een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Huawei Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 78 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (77)

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Huawei P40 Pro review

 

De presentatie en lancering van de Huawei P40 Pro vonden plaats in vreemde tijden. De hele online presentatie had als doel het introduceren van een klasse smartphone met wereldse camera's. Op het eerste gezicht is dat zeker gelukt, in deze review gaan...

De Huawei P40 Pro is een smartphone die van bijna alle gemakken voorzien is. Wat alleen jammer is voor de telefoon met een verzengend snelle processor is dat de software-kant van het toestel niet zo vlekkeloos is als we hadden gehoopt. Whatsapp is wel...

Vergelijk de prijzen voor Huawei P40 Pro 5G

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.