Motorola Moto E5 Plus / Motorola Moto E Plus (5th Gen.)

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto E5 Plus / Motorola Moto E Plus (5th Gen.). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen de vormgeving zeer.

prijs, batterij, prestaties, afmetingen, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto E5 Plus / Motorola Moto E Plus (5th Gen.) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (36)

Expert review door : Florian Schmitt (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Motorola Moto E5 Plus Smartphone

 

Goede prijs-prestaties verhouding. De Motorola Moto E5 Plus combineert zijn enorme 5000-mAh-batterij met een lage prijs. Bovendien beschikt het apparaat ook over een groot beeldscherm en stijlvolle behuizing. Lees ons testrapport om te weten of de Moto...

goede camera ; goede batterijlevensduur ; acceptabele prestaties ; geen oververhitting ; snel opslagmedium

langzame Wi-Fi ; hoge zwartwaarde ; apart microSD kaartslot

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. Degenen die een smartphone met lange batterijduur nodig hebben zullen niet teleurgesteld zijn met de Moto E5 Plus. De fabrikant moet echter in de volgende generatie enkele verbeteringen aan het...

Nov 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto E5 en E5 Plus budget telefoons | LetsGoDigital

 

De nieuwe Moto E5 en Moto E5 Plus budget smartphones van Motorola beschikken over een modern design met een groot display en een enorme batterij capaciteit. Lees meer over de 2018 modellen, die beide verkrijgbaar zijn voor nog geen €200.

Apr 2018

Expert review door : Anton Mous (gsminfo.nl)

Motorola Moto E5 en Moto E5 Plus review

 

Voor de verandering staat er ditmaal niet één smartphone centraal in onze review, maar twee. De Moto E5 en Moto E5 Plus zijn twee scherp geprijsde telefoons met een lange adem. Weet Motorola het succes van weleer te evenaren met dit duo?

De Motorola Moto E5 en Moto E5 Plus zijn twee betaalbare smartphones met heel wat in hun mars. We moeten eerlijk toegeven dat de processor niet de snelste is, maar krachtig genoeg voor de dingen die er daadwerkelijk toe doen. Op het design heeft...

Sep 2018

Vergelijk de prijzen voor Motorola Moto E5 Plus / Motorola Moto E Plus (5th Gen.)

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.