Motorola Moto G60S

Motorola Moto G60S
alaScore 93

6 reviews

Jan 2022Tip: Zie de beste prijzen voor Motorola Moto G60S bij alaTest's partner:

alaTest heeft 6 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G60S. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de camera. De connectiviteit is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, scherm, betrouwbaarheid, connectiviteit

camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G60S een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 6 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Motorola Moto G31 review: elk nadeel heeft zijn voordeel

 

Motorola's nieuwste budgetsmartphone heeft een oled-scherm, 50MP-camera en grote accu. Lees meer in deze Motorola Moto G31 review.

Onderaan de streep zijn we best positief over de Motorola Moto G31. Het valt op dat ieder pluspunt ook gepaard gaat met een kanttekening. Het oled-scherm is erg mooi en scherp, maar de ververssnelheid is laag. De 50MP-camera doet het overdag goed, maar...

Jan 2022