Motorola Moto G60S

alaTest heeft 8 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G60S. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de camera. De connectiviteit is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, betrouwbaarheid, prijs, connectiviteit

draagbaarheid, camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G60S een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 8 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (7)

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Motorola Moto G52 review: degelijke, maar onopvallende budgettelefoon

 

In deze Motorola Moto G52 review belichten we het nieuwste budgettoestel van het bedrijf, dat fijne features biedt maar te weinig opvalt.

De Motorola Moto G52 is een betaalbare Android-smartphone met duidelijke voor- en nadelen. Zo heeft het toestel een goed scherm, grote batterij die snel oplaadt en een licht design. De camera’s hebben duidelijke beperkingen, maar voor 249 euro kun je...

Jun 2022