Motorola Moto G7 Play

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto G7 Play. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de camera. De batterij is ook indrukwekkend.

prijs, afwerking, gebruiksvriendelijkheid, batterij

prestaties, betrouwbaarheid, camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto G7 Play een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door : Bram Lodewijks Jeffrey van de Velde Valérie Deridd (techpulse.be)

Review: Motorola Moto G7 Play: verbazingwekkend snel - TechPulse

 

In een smartphonemarkt die vol zit met prijzige toestellen is de komst van een budgetsmartphone zoals de Moto G7 Play meer dan welkom. Het toestel kost je een kleine €150. Maar wat krijg je daarvoor terug?

lage prijs ; Android 9 Pie ; goede prestaties in het algemeen

geen 5Ghz-ondersteuning ; geen Full HD display ; grote notch

Mar 2019

Expert review door (androidplanet.nl)

Motorola Moto G7 Play review: compacte budgettelefoon overtuigt

 

De Motorola Moto G7 Play is een uitstekende budgettelefoon. Het toestel heeft een stijlvol design, compact formaat en is lekker snel in gebruik. Ook over de accuduur zijn we te spreken, evenals het feit dat hij de nieuwste Android-versie draait. Tot...

Top 5 Mobiele Telefoons