Motorola Moto Z3 Play

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Moto Z3 Play. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het geluid. De afwerking is ook indrukwekkend.

batterij, prestaties, vormgeving, scherm, afwerking

camera, connectiviteit, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Moto Z3 Play een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Professionele Reviews  

5 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (49)

Expert review door : Florian Wimmer (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Motorola Moto Z3 Play Smartphone

 

Wederopstanding van modulair ontwerp. Motorola blijft voor de Z-serie bij zijn modulaire principes en brengt de nieuwste generatie middenklasse modellen uit in de vorm van de Moto Z3 Play. Door de nieuwe processor en een dual camera opstelling zijn de...

stijlvolle, hoge kwaliteit behuizing ; goede software toevoegingen ; fatsoenlijke nauwkeurigheid GPS ; uitbreidbaar via mods ; goed AMOLED scherm ; geen throttling ; fatsoenlijke luidspreker ; battery mod meegeleverd

geen audio aansluiting ; flikkerend scherm bij lage helderheid ; hoog stroomverbruik ; lage batterijduur zonder mods

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De Moto Z3 Play is een slank middenklasse apparaat met korte batterijduur. De meest onderscheidende zijn de mods.

Jul 2018

Expert review door : Dominick Viëtor (allaboutphones.nl)

Motorola Moto Z3 Play review: batterijmonster dankzij Moto Mods

 

Strak design; Mooi scherm; Schone Androidsoftware; Moto Mods zijn top

Prestaties kunnen wat beter; Geen audiojack

De Motorola Moto Z3 Play is een prima middenklasser, die qua toestel vooral opvalt door zijn dunne ontwerp, amoledscherm en schone software. Hij valt echter nog veel meer op door de Moto Mods, handige uitbreidingen die wat mij betreft echt wat toevoegen.

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto Z3 Play met AI camera | LetsGoDigital

 

Met de introductie van de Moto Z3 Play krijgen we vast een inkijkje hoe de Z-serie er in 2018 uit gaat zien. De telefoon heeft een nieuw design en biedt AI functionaliteiten.

Jun 2018

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Motorola Moto Z3 Play review

 

Heb je soms het idee dat je telefoon iets mist maar zie je het niet zitten om een heel nieuw toestel te kopen, alleen maar vanwege de iets grotere accu? Bij de Moto Z3 Play kun je een losse accu, camera, printer, en nog veel meer, los erbij kopen. We...

Al met al is de Motorola Moto Z3 Play een keurig, elegant toestel. Wat het toestel vooral heel leuk maakt is dat je er allerlei leuke accessoires achterop kunt klikken en daarmee je smartphone in vanalles kunt omtoveren. Van projector tot...

Aug 2018

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Lenovo Motorola Moto Z3 Play

 

De Motorola Moto Z3 Play is een nieuwe Android 8.1 Oreo smartphone die handige uitbreidingsmogelijkheden biedt dankzij de apart verkrijgbare Moto Mods.

Jun 2018

Vergelijk de prijzen voor Motorola Moto Z3 Play

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.