Motorola Moto Z3 Play

We hebben 65 expert reviews en 4 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 77/100 en gebruikers met 78/100. De gemiddelde review datum is 2016-10-27. We hebben deze reviews vergeleken met 2673680 reviews van andere Mobiele Telefoons. De alaScore™ voor dit product is 95/100 = Uitstekend. Laatste update: 2018-12-10.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 69 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 6 van 6 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (63)

Expert review door : Florian Wimmer (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Motorola Moto Z3 Play Smartphone

 

Wederopstanding van modulair ontwerp. Motorola blijft voor de Z-serie bij zijn modulaire principes en brengt de nieuwste generatie middenklasse modellen uit in de vorm van de Moto Z3 Play. Door de nieuwe processor en een dual camera opstelling zijn de...

stijlvolle, hoge kwaliteit behuizing ; goede software toevoegingen ; fatsoenlijke nauwkeurigheid GPS ; uitbreidbaar via mods ; goed AMOLED scherm ; geen throttling ; fatsoenlijke luidspreker ; battery mod meegeleverd

geen audio aansluiting ; flikkerend scherm bij lage helderheid ; hoog stroomverbruik ; lage batterijduur zonder mods

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. De Moto Z3 Play is een slank middenklasse apparaat met korte batterijduur. De meest onderscheidende zijn de mods.

Jul 2018

Expert review door : Dominick Viëtor (allaboutphones.nl)

Motorola Moto Z3 Play review: batterijmonster dankzij Moto Mods

 

Strak design; Mooi scherm; Schone Androidsoftware; Moto Mods zijn top

Prestaties kunnen wat beter; Geen audiojack

De Motorola Moto Z3 Play is een prima middenklasser, die qua toestel vooral opvalt door zijn dunne ontwerp, amoledscherm en schone software. Hij valt echter nog veel meer op door de Moto Mods, handige uitbreidingen die wat mij betreft echt wat toevoegen.

Jan 2018

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Motorola Z3 MOTORIZR

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Motorola Z3 MOTORIZR getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Mar 2008

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Motorola Moto Z3 Play met AI camera | LetsGoDigital

 

Met de introductie van de Moto Z3 Play krijgen we vast een inkijkje hoe de Z-serie er in 2018 uit gaat zien. De telefoon heeft een nieuw design en biedt AI functionaliteiten.

Jun 2018

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

Motorola Moto Z3 Play review

 

Heb je soms het idee dat je telefoon iets mist maar zie je het niet zitten om een heel nieuw toestel te kopen, alleen maar vanwege de iets grotere accu? Bij de Moto Z3 Play kun je een losse accu, camera, printer, en nog veel meer, los erbij kopen. We...

Al met al is de Motorola Moto Z3 Play een keurig, elegant toestel. Wat het toestel vooral heel leuk maakt is dat je er allerlei leuke accessoires achterop kunt klikken en daarmee je smartphone in vanalles kunt omtoveren. Van projector tot...

Aug 2018

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Lenovo Motorola Moto Z3 Play

 

De Motorola Moto Z3 Play is een nieuwe Android 8.1 Oreo smartphone die handige uitbreidingsmogelijkheden biedt dankzij de apart verkrijgbare Moto Mods.

Jun 2018