Motorola Razr 40 Ultra

alaTest heeft 28 reviews verzameld en geanalyseerd voor Motorola Razr 40 Ultra. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, vormgeving, batterij, afmetingen

afwerking, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Motorola Razr 40 Ultra een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Motorola Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 28 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (25)

Expert review door (tweakers.net)

Motorola razr 40 ultra Review

 

Geen zichtbare of voelbare vouw ; Goede beeldkwaliteit ; Veelzijdig groot tweede scherm

Niet langer een schone Android-ervaring door bloatware ; Niet volledig waterdicht

De Motorola razr 40 ultra is een mooie voortzetting van de vorig jaar uitgebrachte razr (2022). De fabrikant heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd, waaronder schermen met een betere kleurweergave, hogere verversingssnelheid (165 om 144Hz) en een...

Jun 2023

Expert review door : Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

Motorola Razr 40 review: doet weinig onder voor duurdere broer

 

De Motorola Razr 40 is een vouwtelefoon, maar kost 'slechts' 899 euro. Dan moet er ergens een addertje onder het gras zitten. Of toch niet?

Een fijne en betaalbare vouwtelefoon: dat is de Motorola Razr 40 in een notendop. Hoewel 899 euro alsnog een flinke smak geld is, krijg je er genoeg voor terug. De Razr 40 ziet er mooi uit, heeft een uitstekend scherm en goede accuduur. Ook prettig is...

Sep 2023