Nokia 5.1

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nokia 5.1. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De prestaties is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, scherm, afwerking, prestaties

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Nokia 5.1 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Nokia Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : Florian Schaar (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Nokia 5.1 Smartphone

 

Instaptoestel van korte adem. Met de Nokia 5 richt de Finse fabrikant zich vooral op minder veeleisende smartphonegebruikers. Zoals gewoonlijk is het design van Nokia subtiel en elegant. De specificaties zijn eerder bescheiden, waardoor de winkelprijs...

aantrekkelijk design ; feilloze bouwkwaliteit ; vingerafdruklezer ; scherm met hoge resolutie ; Android One ; geen bloatware ; ondersteunt talrijke LTE-banden ; stevig ; responsief touchscreen ; beperkte warmteontwikkeling ; dual-SIM ; aparte...

ergonomie van inbegrepen headset zou beter mogen ; ongebruikte, zwarte schermrand aan de onderzijde ; verouderde SoC ; beperkte interne opslag ; weinig RAM ; slechte batterijduur

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Het perfecte instaptoestel in de wereld van smartphones.

Nov 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Nokia ontwikkelt gaming smartphone | LetsGoDigital

 

Ook Nokia heeft een gaming smartphone in ontwikkeling, zo blijkt uit een recente tweet van Nokia Mobile India. Er worden verschillende nieuwe Nokia modellen verwacht.

Sep 2018

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Nokia 5.1 een aantrekkelijke budget smartphone | LetsGoDigital

 

De Nokia 5.1 is een goedkope telefoon die draait op het Android One OS en is voorzien van een stijlvol design en een uiterst krachtige batterij. Bovendien is de smartphone uitgerust met de Google Assistant en een 16 megapixel camera.

Mei 2018

Expert review door : Anton Mous (gsminfo.nl)

Nokia 5.1 review

 

De Nokia 5.1 is een nieuwe middenklasser van HMD Global. In het verleden hebben de Finnen meer dan eens bewezen dat een goede smartphone niet per se veel hoeft te kosten. Geldt dat ook voor de Nokia 5.1, die voor net geen 200 euro over de toonbank...

De Nokia 5.1 heeft wat te bieden voor zijn geld. Zo zijn we erg te spreken over het ergonomisch design, waardoor hij lekker in de hand ligt maar toch stevig aanvoelt. Hij heeft ook een legio aan connectiviteitsmogelijkheden. Dankzij NFC kun je altijd...

Sep 2018

Expert review door : Jeffrey van de Velde (techpulse.be)

Review Nokia 5.1: Krachtpatser met een schappelijk prijskaartje - TechPulse

 

Nokia heeft in 2017 al bewezen prima smartphones te kunnen produceren. In onze review van de Nokia 5.1 uit 2018 bekijken we of dit succes wordt doorgezet, of dat er toch een andere afslag wordt genomen.

Materiaalkeuze ; Android One met snelle updates ; Beeldscherm ; Gebruiksgemak

Camera's ; Hoeveelheid opslag- en RAMgeheugen

Sep 2018

Expert review door : Michel van 't Klaphek (androidplanet.nl)

Nokia 5.1 review: flink verbeterde opvolger weet te overtuigen

 

De Nokia 5 maakte indruk met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en snelle Android-updates. Zij we ook zo te spreken over zijn opvolger? Je leest het in deze Nokia 5.1 review.

De Nokia 5.1 is een uitstekende telefoon voor mensen die veel waar voor hun geld zoeken. Het toestel is lekker degelijk in al zijn facetten, zonder ergens een ernstig slippertje te maken. Hij is snel genoeg voor alledaags gebruik, heeft een lange...

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Nokia 5.1 Android 8.0 smartphone

 

De Finse telefoonmaker HMD lanceert de Nokia 5.1, een Android 8.0 smartphone in een aluminium ontwerp met een 5,5-inch scherm met een 18:9 beeldschermverhouding.

Aug 2018