OnePlus 12

OnePlus 12
alaScore 99

39 reviews

Feb 2024Tip: Zie de beste prijzen voor OnePlus 12 bij alaTest's partner:

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 12. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer.

prestaties, prijs, vormgeving, scherm, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 12 een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (35)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

OnePlus 12 review: sprankelende high-ender doet alles goed

 

In onze OnePlus 12 review lees je al onze ervaringen met dit 2024-vlaggenschip op het gebied van kracht, accu, camera en meer!

De OnePlus 12 is een echt luxepaard, maar heeft ook inhoudelijk heel veel te bieden. We zien snelle hardware, een uitgebreide set camera’s, fraai scherm en een prima batterij. Ook qua updates heb je weinig tot niks te klagen en als we echt wat moeten...

Feb 2024

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

OnePlus 12 preview: dit zijn onze eerste indrukken

 

Android Planet is naar Londen afgereisd voor de onthulling van de OnePlus 12(R). In deze preview vind je alvast onze eerste indrukken!

Jan 2024