OnePlus 8T

alaTest heeft 85 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 8T. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over het geluid. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, prijs, vormgeving, batterij

camera, geluidskwaliteit, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 8T een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 85 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (82)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

OnePlus 8T 5G smartphone met 65 Watt oplader

 

Komende maand wordt de OnePlus 8T geïntroduceerd. Deze 5G telefoon krijgt een plat scherm, een betere camera en ondersteunt snellere laadtechnologie.

Sep 2020

Expert review door : Tom Hegeman (gsminfo.nl)

OnePlus 8T review

 

OnePlus brengt een aantal toestellen per jaar op de markt. De OnePlus 8T is het nieuwste toptoestel en om te beginnen wordt het toestel vanuit de doos geleverd met Android...

De OnePlus 8T is een werkpaard in een mooi hoesje. De OnePlus 8 van eerder dit jaar is duidelijk doorontwikkeld om de OnePlus 8T te worden. Met het 120Hz scherm dat van de OnePlus 8 Pro is geleend kijk je fijn naar alles wat je op je toestel bekijkt....

Nov 2020

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck Jens Jonkers Sven Va (techpulse.be)

OnePlus 8T review: “Never Settle” waargemaakt Gerelateerde artikelen

 

Op 14 oktober heeft OnePlus de OnePlus 8T gelanceerd, een smartphone die bewijst dat vele kleine updates samen één sterk geheel kunnen vormen.

OxygenOS 11 ; Warp Charge 65W ; 120Hz AMOLED-display

Geen Snapdragon 865+ ; Macrolens over telelens?

Ondanks het feit dat hij slechts 188 gram weegt, heeft de OnePlus 8T duidelijk heel wat te bieden. Het toestel positioneert zichzelf prima tussen de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro, waardoor je als consument zelf kan kiezen wat je belangrijk vindt....

Nov 2020