OnePlus Nord 2 5G

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus Nord 2 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de batterij zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, prijs, camera, vormgeving, batterij

gebruiksvriendelijkheid, connectiviteit, draagbaarheid, ontvangst

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus Nord 2 5G een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (41)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

OnePlus Nord 2 review

 

De OnePlus Nord 2 biedt veel geavanceerde functies tegen een betaalbare prijs, maar is deze smartphone werkelijk zo goed? Je leest het in de review!

Aug 2021

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck Sven Van Herck Sven (techpulse.be)

OnePlus Nord 2 5G review: Opnieuw onklopbaar? Gerelateerde artikelen

 

De OnePlus Nord 2 5G is betaalbaar en levert tegelijk krachtige prestaties. OnePlus heeft opnieuw een flagship-killer in handen.

Vlaggenship specificaties ; Betaalbare prijs ; Goede camera's met AI-ondersteuning ; Grote batterij ; Deze keer twee speakers

Ontbreken van extra's die de vlaggenschepen wel hebben

Met de OnePlus Nord 2 levert OnePlus opnieuw een formidabele smartphone af aan een scherpe prijs. De AI-mogelijkheden die de MediaTek chipset biedt worden goed ingezet om de mogelijkheden van de camera’s te verbeteren, zodat je zelfs in de meest...

Jul 2021

Vergelijk de prijzen voor OnePlus Nord 2 5G

Geen prijzen voor dit product