Oppo Find N2 Flip

Oppo Find N2 Flip
alaScore 96

35 reviews

Jun 2023Tip: Zie de beste prijzen voor Oppo Find N2 Flip bij alaTest's partner:

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor Oppo Find N2 Flip. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer.

draagbaarheid, scherm, vormgeving, camera, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Oppo Find N2 Flip een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (34)

Expert review door : Colin Baak (androidplanet.nl)

Hands-on Oppo Find N2 Flip: aan de slag met opvouwbaar toestel

 

Benieuwd naar onze eerste ervaringen met de eerste opklapbare Oppo van Europa, check dan zeker onze hands-on met de Oppo Find N2 Flip!

De Oppo Find N2 Flip is een geduchte concurrent voor de merken die al een toestel met vouwbaar scherm hebben uitgebracht. Helaas is de smartphone hier echter niet te koop, waardoor het de strijd nog niet kan aangaan met de gevestigde orde. Onze eerste...

Feb 2023

Top 5 Mobiele Telefoons