Oppo Find X5 Pro

alaTest heeft 62 reviews verzameld en geanalyseerd voor Oppo Find X5 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De afwerking is ook indrukwekkend.

prestaties, vormgeving, scherm, batterij, afwerking

camera, prijs, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Oppo Find X5 Pro een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (59)

Expert review door (tweakers.net)

OPPO Find X5 Pro Review

 

Stevige keramische behuizing ; Goede hoofd- en groothoekcamera ; Zeer goede kleurweergave ; Krachtige processor ; Supersnelle, meegeleverde oplader

Telefoon wordt snel warm ; Veel bloatware ; Matige selfie- en telecamera ; Hoge prijs

OPPO heeft de lat met de Find X5 Pro nog hoger gelegd. De smartphone ziet er strak uit en voelt luxe aan. De keramische behuizing en het asymmetrische camera-eiland zijn mooie pluspunten en hij ligt daardoor lekker in de hand. Het 10bit-kleurenscherm...

Mar 2022

Expert review door : Jens Jonkers (techpulse.be)

OPPO Find X5 Pro review: alleen het beste is goed genoeg

 

Met de Find X5 Pro nestelt OPPO zich in de absolute topklasse van de smartphonemarkt. De titel ‘vlaggenschip' meer dan waardig.

Innovatief design ; Ongeëvenaarde nachtfotografie ; 80W snelladen ; Toprestaties over de hele lijn

Te hoge prijs ; Groot display kan moeilijk te bedienen zijn

Mar 2022

Expert review door : Mike Peek (androidplanet.nl)

Oppo Find X5 Pro review: prachtig design, erg hoge prijs

 

In deze review kijken we naar Oppo's vlaggenschip van 2022, de Oppo Find X5 Pro. Is hij de stevige adviesprijs van 1299 euro waard?

Het is moeilijk om de Oppo Find X5 Pro te beoordelen zonder naar die wel erg stevige prijs te kijken. Het is in bijna elk opzicht een prima toestel, maar voor 1299 euro koop je ook een Samsung Galaxy S22 Ultra of iPhone 13 Pro Max. Voor dat geld mag je...

Mar 2022