Realme GT Neo 3T

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor Realme GT Neo 3T. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De afwerking is ook indrukwekkend.

prestaties, scherm, prijs, vormgeving, afwerking

camera, gebruiksvriendelijkheid, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Realme GT Neo 3T een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : Florian Schmitt (notebookcheck.nl)

realme GT Neo 3T smartphone review: Kleurrijke telefoon met heldere AMOLED

 

In review is de realme GT Neo 3T, vergezeld van vele benchmarks en grafieken. Een fatsoenlijke en betaalbare mid-range smartphone die wordt geleverd met 5G, een snel AMOLED-scherm en veel kracht De realme GT Neo 3T is de iets goedkopere variant van de...

gedurfd ontwerp voor kleurrijke geesten;goede batterijgebruiksduur;ware kleuren AMOLED scherm;DC dimmen;goede prestatiewaarden zonder throttling;snel opladen ;mobiel internet beschikbaar in veel landen

behuizing kraakt onder druk;geen IP-certificering;relatief korte update termijn;geen hybride zoom voor de camera

De realme GT Neo 3T heeft een aantal verschillen ten opzichte van zijn grotere broer, de

Top 5 Mobiele Telefoons