Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51
alaScore 93

15 reviews

Mar 2020

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy A51. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy A51 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (12)

Expert review door : Bram Lodewijks Valérie Deridder nieuws Valérie Der (techpulse.be)

Review Samsung Galaxy A51: alles wat je nodig hebt én meer - TechPulse

 

De Samsung Galaxy A50 was vorig jaar de best verkochte Samsung-smartphone in Europa. Hij kreeg dan ook snel opvolging in de vorm van deze Galaxy A51.

Awesome batterij ; Awesome display ; Awesome vingerafdrukscanner

Minder awesome selfie- en macrocamera ; Minder awesome plastic behuizing

Feb 2020

Expert review door (androidplanet.nl)

Samsung Galaxy A51 review: overtuigende opvolger van populaire midranger

 

De Galaxy A51 is net als de populaire A50 een uitstekende midranger, maar met minder duidelijke nadelen. Het scherm is uitstekend, het design ziet er prima uit en over de accuduur hoef je je geen zorgen te maken. Verder heb je standaard veel opslag,...

Consumenten review (gsminfo.nl)

Samsung Galaxy A51

 

Prima scherm, goede camera's maar problemen met bluetooth en daar blijk ik als ik zo op internet rondneus niet de enige mee te zijn.

Problemen met bluetooth versie 5.0.; Dan weer wel dan weer niet verbinden - bij het ene toestel wel bij het andere niet; dat is vervelend en mag eigenlijk niet voorkomen bij zo'n merk smartphone

Feb 2020