Samsung Galaxy Fold

alaTest heeft 132 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Fold. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het geluid zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. Het scherm is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, vormgeving, batterij, geluidskwaliteit

prijs, afmetingen, afwerking, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Fold een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 132 reviews)

Professionele Reviews  

16 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 16 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (106)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung klanten kunnen Galaxy Fold niet in Nederland kopen | LetsGoDigital

 

Samsung stelt Nederlandse consument opnieuw teleur. Vernieuwde Samsung Galaxy Fold wordt wel uitgebracht, maar zal niet in ons land verkrijgbaar zijn.

Sep 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy opvouwbare telefoon met Z-Fold design | LetsGoDigital

 

Patent toont Samsung opvouwbare smartphone met één groot flexibel scherm. Toestel heeft drie schermdelen, ene vouw je naar voren, andere naar achteren.

Aug 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Fold vouwtelefoon niet te koop bij T-Mobile | LetsGoDigital

 

De eerste opvouwbare telefoon van Samsung wordt in september opnieuw gelanceerd. Maar T-Mobile heeft besloten de Samsung Galaxy Fold niet te verkopen.

Jul 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Vanaf september 2019 kun je de Samsung Galaxy Fold kopen | LetsGoDigital

 

Vanaf september moet het mogelijk zijn om de Samsung Galaxy Fold opvouwbare smartphone te kopen. Lees hier welke verbeteringen er allemaal zijn doorgevoerd.

Jul 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Nieuwe smartphone van Samsung streeft Galaxy Fold voorbij | LetsGoDigital

 

Samsung patent toont smartphone met ingenieus flexibel scherm. Door de telefoon uit te trekken komt een tablet formaat display uit de behuizing rollen.

Jul 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung onthult binnenkort nieuwe release datum Galaxy Fold | LetsGoDigital

 

Samsung zal binnenkort de nieuwe lanceringsdatum bekend maken voor haar opvouwbare smartphone. De Fold zal in ieder geval dit jaar nog verkrijgbaar zijn.

Mei 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Galaxy Fold lancering uitgesteld door Samsung | LetsGoDigital

 

Samsung's opvouwbare smartphone nog niet in de winkels. Lancering Galaxy Fold uitgesteld, om problemen met flexibele scherm te onderzoeken en te verhelpen.

Apr 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Fold review exemplaren snel defect | LetsGoDigital

 

Samsung reageert officieel op kapotte review samples van Galaxy Fold. Zaak is in onderzoek, lancering wordt niet uitgesteld.

Apr 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Buigbare telefoon van Samsung draag je als horloge om je pols | LetsGoDigital

 

Samsung patenteert een flexibele smartphone die je kunt buigen. Hierdoor kun je het mobiele apparaat om je pols dragen en gebruiken als smartwatch.

Mar 2019

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Vouwbare Samsung telefoon met bijzonder clamshell design | LetsGoDigital

 

Samsung patenteert vouwbare telefoon met clamshell design. De display vouwt naar buiten toe. Middels een schuifje kun je het toestel eenvoudig vastzetten.

Mar 2019
1
2