Samsung Galaxy S21+ 5G

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy S21+ 5G. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De batterij is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, vormgeving, camera, batterij

gebruiksvriendelijkheid, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy S21+ 5G een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (41)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy S21 Plus review

 

De Samsung S21 Plus valt tussen de S21 en de S21 Ultra. Is dit simpelweg een groot basismodel of heeft dit toestel meer te bieden? Lees het in de review.

Mei 2021

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy S21 Plus hands-on video preview

 

Eerste hands-on video van de Samsung Galaxy S21 Plus verschijnt online. Inclusief een side-by-side vergelijking met de iPhone 12 Pro.

Dec 2020