Samsung Galaxy Z Flip3

alaTest heeft 41 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung Galaxy Z Flip3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de camera. De prestaties is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, scherm, vormgeving, afwerking, prestaties

batterij, camera

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Samsung Galaxy Z Flip3 een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Samsung Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 41 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (39)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Samsung Galaxy Z Flip 3 review

 

De Galaxy Z Flip 3 is de nieuwste klaptelefoon van Samsung. Hoe presteert deze smartphone in de praktijk? Je leest het in onze uitgebreide review!

Solide gebouwd met goed scharnier ; Stijlvol, compact design ; Waterbestendige behuizing ; Half open gevouwen stand werkt ideaal ; Prachtig 120Hz flexibel display ; Goede prijs/kwaliteit verhouding

Matige batterijduur ; Lage oplaadsnelheid ; Geen oplader meegeleverd ; Geen microSD kaartslot ; Beperkte fotokwaliteit

De Samsung Galaxy Z Flip 3 is erg degelijk gebouwd en bovendien waterbestendig. Mede dankzij de gunstige prijs is deze opvouwbare telefoon een echte aanrader.

Aug 2021